Príklady na zostavenie prehľadu peňažných tokov - Vanko, Jozef
Metódy zostavenia prehľadu peňažných tokov. Príklad na premietnutie účtovania miezd v Prehľade účtovania peňažných tokov. Príklad na premietnutie účtovania investičného majetku (IMA) v Prehľade peňažných tokov.