Trh práce v roku 2000 a prognóza nezamestnanosti na rok 2001 - Senderáková, Lucia
Poukázanie na najzávažnejšie zmeny trhu práce, ktoré nastali v roku 2000 v porovnaní s rokom 1999 v súvislosti s analýzou ich dopadov na zamestnanosť a nezamestnanosť. Prognóza nezamestnanosti na rok 2001.