Daňové výdavky v súvislosti s používaním automobilov v podnikaní v roku 2001 - Kontšeková, Zuzana
Právna úprava daňových výdavkov v súvislosti s používaním automobilov v podnikaní zákonom o daniach z príjmov č. 366/1999 Z.z. Automobily zahrnuté v majetku daňovníka. Automobily nezahrnuté v majetku daňovníka. Vykonávanie pracovných ciest zamestnancami s využitím ich vlastných automobilov.