Založenie a vznik akciovej spoločnosti - Dobšovič, Dušan
Spôsoby založenia akciovej spoločnosti. Založenie akciovej spoločnosti na základe výzvy na upisovanie akcií. Založenie akciovej spoločnosti bez výzvy na upisovanie akcií. Stanovy akciovej spoločnosti.