Kdy zvolit full service neboli komplexní outsourcing - Rákosník, Petr
Vymedzenie pojmu outsourcing a komplexný outsourcing. Rozdiely medzi outsourcingom a komplexným outsourcingom. Dôvody pre full service. Výhody a nevýhody realizácie komplexného outsourcingu. Kľúčové podmienky úspechu outsourcingu. Prínos komplexného outsourcingu pre IT pracovníkov.