Management interculturel. Portraits comparés d'entreprises en Europe Centrale - Martin, Claude
Otázky možnosti priblíženia východoeurópskeho a západného manažmentu. Vnútorné rozdiely a špecifiká krajín zóny strednej a východnej Európy.