Zakladateľská zmluva a.s.
Založenie akciovej spoločnosti na základe výzvy na upisovanie akcií peňažnými vkladmi. Zakladateľská zmluva a.s. Zakladateľská listina a.s. Vzor zakladateľskej zmluvy pri založení akciovej spoločnosti bez výzvy na upisovanie akcií nepeňažnými vkladmi. Vzory vyhlásenia správcu vkladu. Návrh na zápis akciovej spoločnosti do obchodného registra.