Vnútropodniková smernica k riadeniu, organizácii a kontrole bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci
Smernice k riadeniu, organizácii a kontrole bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci (BOZP). Pracovný úraz - vymedzenie pracovného úrazu. Výchova a vzdelávanie na úseku BOZP. Osobné ochranné a pracovné pomôcky. Obsah vstupných a periodických školení zamestnancov. Evidencia a registrácia pracovných úrazov.