Vnútropodniková smernica odmeňovania zamestnancov metodický návod
Ako postupovať pri tvorbe vnútorného mzdového predpisu? Čo môže tvoriť jeho obsahovú náplň? Odpovede na uvedené otázky a mnohé ďalšie spojené s vnútrofiremnou smernicou odmeňovania sú obsahom tohto článku.