Alexander Stein, zakladateľ bratislavského pivovaru - Krasnovský, Branislav
Dejiny vzniku bratislavského pivovaru Stein. Bol obľúbenou a cennou značkou v Uhorsku a kvalitou porovnateľný s českými a nemeckými pivovarmi. Sociálne podmienky zamestnancov. Pivovar počas 2. svetovej vojny až do r. 1948.