Zmeny v postupoch účtovania pre podnikateľov - Turóciová, Jana
Opatrenie Ministerstva financií SR č. 22 815/2000-92, ktoré ako druhé v poradí mení a dopĺňa platnú účtovú osnovu a postupy účtovania pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva. Zhrnutie zmien a doplnkov z citovaného opatrenia. Zmena v postupoch účtovania o dlhopisoch. Zmeny v účtovaní HIM, NIM a DHIM. Doplnenie účtovej osnovy.