LB-Leasing sa chce sústrediť aj na lízing technológií - Apolen, Peter
LB-Leasing, s.r.o. Bratislava je najväčšou spoločnosťou v lízingu nákladných automobilov na Slovensku. V r. 2001 sa spoločnosť plánuje zamerať aj na lízing technológií. Nárast objemu obchodov spoločnosti. Výhodné úverové zdroje vlastníkov firmy. Lízing technológií nie je na Slovensku zatiaľ rozvinutý - riziká technológií. Podiel LB-Leasingu na slovenskom trhu.