Zavádzanie IT do riadenia ľudských zdrojov sa vypláca - Valášek, Martin
V r. 1999 bolo hlavnou témou v riadení ľudských zdrojov odmeňovanie, v r. 2000 meranie výkonnosti (benchmarking), v r. 2001 je to využívanie info-komunikačných technológií (IT). Rast významu riadenia ľudských zdrojov. Význam využitia IT, záleží na výbere softvéru. Pri zavádzaní IT je nutná podpora vedenia, spolupráca personalistov a IT oddelenia. Využitie IT na Slovensku.