Možnosti obrany proti mobbingu Čo treba robiť proti šikanovaniu na pracovisku - Lesáková, Milica
Mobbing - šikanovanie na pracovisku a príčiny jeho vzniku. Ako vzniká mobbing a jeho prejavy. Reakcie postihnutých a možnosti ich obrany.