Laluha, I.: Alexander Dubček - politik a jeho doba. Bratislava: Nová práca, 2000, 175 s. - Stanek, Vojtech
Recenzia na knihu Ivana Laluhu: Alexander Dubček - politik a jeho doba. Publikácia má životopisný charakter s osobitným politologickým prístupom k udalostiam, ktoré sú spojené s menom a pôsobením A. Dubčeka.