Vzdelávanie v novom miléniu Prínos cudzích jazykov k humanizácii vysokoškolského vzdelávania - Breveníková, Daniela
V novembri roku 2000 sa v priestoroch Ekonomickej univerzity v Bratislave uskutočnilo medzinárodné sympózium na tému Vzdelávanie v novom miléniu. Sympózium bolo zamerané na prezentáciou výsledkov práce učiteľov jazykov a možnosti porovnať výsledky svojej práce so skúsenosťami na iných vysokých školách.