Celní preference a původ zboží: Pravidla upravená mezinárodními smlouvami - Kubát, Michal
Pravidlá pôvodu tovaru upravené medzinárodnými zmluvami a ich aplikácia pre českých exportérov. Definície pojmov, ktoré sú najčastejšie používané v súvislosti s preferenčnými pravidlami pôvodu. Pôvodný tovar. Kritériá pre pôvodný materiál. Kumulácia pôvodu v rámci preferenčných pravidiel. Špecifické kritériá pôvodu.