Obchodní jednání a národní zvyklosti: Čína - Erben, Jan
Obchodné rokovania a národné zvyklosti v Číne. Spoločenská etiketa. Verbálna a neverbálna komunikácia. Pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi. Náboženstvo. Kultúrne zvláštnosti.