<An> Outline of the development of Slovak agricultural policies after 1990 - Blaas, Gejza
Hodnotenie vývoja slovenskej agrárnej politiky po roku 1990. Niektoré teoretické aspekty a definície agrárnej politiky, informácie o výsledkoch zahraničných prác, ktoré hodnotili pokroky v transformácii v medzinárodnom porovnaní. Rozbor prvých predstáv o prestavbe poľnohospodárskej politiky po spoločensko-politických zmenách na prelome desaťročí. Rozdelenie vývoja slovenskej poľnohospodárskej politiky na tri obdobia. Návrhy a zmeny v nástrojoch a opatreniach, ktoré sú potrebné z hľadiska budúceho členstva Slovenska v Európskej únii.