Optimálna prevádzková a strategická výkonnosť
Nové formy riadenia obchodných vzťahov na dosiahnutie zvýšenej efektivity podniku. Metodika zvýšenia efektivity podniku - Enterprise Effectiveness - je zameraná na zlepšenie optimálnej prevádzkovej výkonnosti. Ciele dosiahnuté metodikou Enterprise Effektiveness. Prínosy modelu Enterprise Effectiveness.