IAS 10 - Udalosti po súvahovom dni - Chválová, Eva
Štandard IAS 10 - Udalosti po súvahovom dni. Ciele štandardu. Podľa IAS 10 spoločnosť nesmie zostaviť účtovnú závierku za predpokladu nepretržitého trvania účtovnej jednotky. Udalosti, ktoré vyžadujú úpravu účtovných výkazov. Udalosti, ktoré nevyžadujú úpravu účtovných výkazov. Dividendy. Predpoklad nepretržitého trvania účtovnej jednotky. Zverejňovanie.