IAS 12 - Dane z príjmov - Baštincová, Anna
Charakteristika štandardu IAS 12. Zdaniteľné dočasné rozdiely - odložené daňové záväzky. Odpočítateľné dočasné rozdiely - odložené daňové pohľadávky. Oceňovanie, účtovanie a vykazovanie odložených daňových pohľadávok a záväzkov. Porovnanie so slovenskou právnou úpravou. Príklady.