IAS 21 - Účinky zmien v kurzoch cudzích mien - Juríková, Renáta
IAS 21 - Účinky zmien v kurzoch cudzích mien. Charakteristika štandardu. Ciele štandardu - návod na riešenie problémov súvisiacich s prepočtom, účtovaním a vykazovaním kurzových rozdielov. Vysvetlenie pojmu kurzový rozdiel. Odlišný postup pri zahraničnom subjekte. Situácia na Slovensku.