Slané variácie - Marinkovičová, Denisa
Špecifiká predaja snackov a ich rozdelenie na kategórie. Priemerná ročná spotreba slaných snackov. Podiel predaja slaných snackov na trhu. Obalová technika tohto sortimentu a jeho distribúcia.