Čas na investovanie je ohraničený - Janků, Jaroslav
Hodnotenie Slovensko-nemeckých vzťahov veľvyslancom Nemeckej spolkovej republiky v SR Lambachom Frankom. Zahraničnoobchodná bilancia Slovenska a Nemecka.