Stav kolektivního investování v České republice: skoro jasno
Otvorené podielové fondy vracajú obyvateľstvu ČR dôveru v kolektívne investovanie. Perspektívy kolektívneho investovania. Žaloby narušujú transformáciu fondov. História vzniku asociácií investičných spoločností. Vznik Unie investičních společností ČR.