Vykazovanie investícií do spoločného podnikania v IAS 31 - Účtovné vykazovanie podielov na spoločnom podnikaní - Németh, Boris
IAS 31 - Účtovné vykazovanie podielov na spoločnom podnikaní. Tri základné typy spoločného podnikania. Význam zmluvnej dohody spoločného podnikania. Spoločne kontrolované jednotky. Účtovné vykazovanie investícií v spoločne kontrolovaných jednotkách v individuálnych účtovných závierkach. Rozdiely medzi slovenskou právnou úpravou a štandardom IAS 31.