Category manažment - nová cesta úspechu - Bokorová, Jana
Category manažment (CM) - predstavuje spôsob ako podnikať. Základným krokom procesu CM je definovanie kategórie - merateľnej skupiny produktov. Aplikácia CM a výber informácií pre CM. Hlavné prínosy Category manažment.