Pohľadávky
Monotematické vydanie Poradcu č. 10/2001 venované problematike pohľadávok v kapitolách I.-VII. Veriteľ a dlžník. Zabezpečenie záväzkov. Práca s pohľadávkami. Účtovanie pohľadávok. Pohľadávky a dane. Pohľadávky v judikatúre. Súvisiace zákony - výber.