Nedaňové výdavky z daňového pohľadu - Michňová, Angela
Rozanalyzovanie výdavkov, ktoré nie sú podľa par. 25 zákona o daniach z príjmov daňovými výdavkami. Upozornenie na zmeny, ktoré sa dotkli tohto paragrafu s účinnosťou od 1.1.2001.