Účtovanie valutovej pokladnice v jednoduchom účtovníctve
Základné pojmy - devízový trh, valuty, devízy, kurz NBS a pod. Právna úprava - spôsob oceňovania majetku a záväzkov, kurzové rozdiely, nákup a účtovanie valút. Konkrétny príklad.