Harmonizace energetické statistiky - Lejnar, Jiří
Vývoj energetickej štatistiky po roku 1989. Požiadavky EU na harmonizáciu národných energetických štatistík, situácia v ČR. Úlohy a súčasný stav energetickej štatistiky ČR. Rozdiely medzi energetickou štatistikou ČSÚ a IEA/OECD/EU. Spolupráca v energetickej štatistike medzi MPO a ČSÚ. Predbežná energetická bilancia v roku 1999.