Nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie osoby uplatňujúcej paušálnu daň - Novotná, Eleonóra
Nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie samostatne zárobkovo činných osôb pred zavedením paušálnej dane do 30.7.2000. Nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie od 1.1.2001 (limit 100 000 Sk). Od 1.7.2001 opätovné posúdenie povinnej účasti na poistení. Nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie od 1. júla 2002.