Základní ukazatele vývoje ekonomiky České republiky - Gregorová, Marcela
Základné ukazovatele vývoja Českej republiky - spotrebiteľské ceny, ceny priemyselných výrobkov, ceny stavebných prác, ceny dovozu, HDP a iné. Obdobie 03/1999 až 03/2000.