Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa novelizuje zákon o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci
Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa novelizuje zákon o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci. Harmonizácia predpisov v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci s právom Európskej únie.