Od programu Phare k štrukturálnym fondom Európskej únie
Pokračovanie z HN č. 93/01. Program Tempus, program Vedeckého a technického rozvoja. Nové predvstupové nástroje EÚ - ISPA a SAPARD. Komu je určený program SAPARD. Dostatok informácií - treba vedieť ako projekty pripraviť, aké sú možnosti ich financovania. Koordinácia a vytváranie partnerstva. Pokračovanie v ďalšom čísle.