Vnútorný trh Európskej únie a jeho acquis - Libánský, Václav
Jednou zo základných úloh Európskeho spoločenstva je vytvorenie spoločného trhu. Od spoločného k jednotnému/vnútornému trhu. Acquis communautaire vnútorného trhu.