Procesný poriadok Súdneho dvora Európskych spoločenstiev - Meresová, Jana
Úloha Súdneho dvora je riešenie sporov medzi fyzickými a právnickými osobami členských štátov. Všeobecný právny základ. Sudcovia a predseda Súdneho dvora. Kancelária, personál, pracovný poriadok Súdneho dvora. Používanie jazykov, práva a povinnosti zástupcov, poradcov a advokátov Súdneho dvora. Konanie a dokazovanie, rozsudky a opravné prostriedky Súdneho dvora.