Exportná výkonnosť slovenských podnikov - vybrané charakteristiky - Sršňová, Jana
Základné faktory ovplyvňujúce podnikanie slovenských podnikov v zahraničí. Analýza exportnej výkonnosti slovenskej ekonomiky. Štruktúra exportu. Vývoj podielu exportu na tržbách. Vývoj exportu. Teritoriálne zameranie exportu. Výsledky analýzy. Vymedzenie celkových záverov - pozitívne a negatívne skutočnosti.