Emisie akcií pod nominálnu hodnotu - Komorník, Jozef
Vydanie akcií za nižšiu ako nominálnu hodnotu. Vydanie akcií bez nominálnej hodnoty. Zmena nominálnej hodnoty a vydanie akcií v novej nominálnej hodnote. Zníženie základného imania a následné vydanie akcií. Porovnanie navrhovaných riešení financovania podnikov a rozvoja kapitálového trhu na Slovensku.