Harmonizácia pracovného práva SR, súčasný stav a doterajšie skúsenosti - Barancová, Helena
Všeobecné problémy aproximácie pracovného práva Slovenskej republiky s právom Európskej únie. Aplikačné problémy spojené s doterajšou aproximáciou pracovného práva SR s právom EÚ. Legislatívne smernice EHS zapracované v našom Zákonníku práce.