Možnosti uplatňovania alternatívnych stratégií financovania pracovného kapitálu v malých a stredných podnikoch - Raši, Šimon
Pracovný kapitál ako jednoduché meradlo likvidity v podniku. Stratégia financovania pracovného kapitálu v malom a strednom podniku krátkodobými úvermi. Stratégia krátkodobého financovania dynamickej časti obežných aktív v malom a strednom podniku. Stratégia tvorby likvidných rezerv malého a stredného podniku.