Elektronické obchodování a velké evropské banky
Zmeny súvisiace s rozvojom elektronického obchodovania. Dopad vstupu nových bankových spoločností. Bezpečnosť elektronického bankovníctva. Veľké európske banky využívajú skúsenosti z USA a Škandinávie. Rozvoj novej ekonomiky v Európe.