První správa o indexu neprůhlednosti
Spoločnosť PricewaterhouseCoopers (PwC) predstavila prvý celosvetový index, ktorý meria dopad nepriehľadnosti podnikateľského, ekonomického, právneho a etického prostredia na cenu kapitálu. Pre štúdium transparentnosti a udržateľnosti bol vytvorený analytický model na základe korelácie medzi piatimi kľúčovými faktormi nepriehľadnosti a cenou kapitálu v 35 krajinách.