Predpoklady a možnosti rozvoja bankopoisťovníctva ako jednej zo súčastí finančného sektora - Korauš, Antonín
Proces vzniku bankopoisťovní a vymedzenie pojmu bankopoisťovníctvo. Základné zložky finančného trhu. Činnosť poisťovní na finančnom trhu. Trendy v Európe a situácia v USA. Príklady bankovo-poisťovacích fúzií.