Regionálna politika ako súčasť hospodárskej politiky štátu - Križo, Pavol
Cieľom článku je vymedzenie miesta regionálnej politiky ako súčasti hospodárskej politiky. Hospodárska politika a jej vymedzenie. Regionálna politika, jej realizácia, ciele, ekológia. Regionálna politika Slovenska.