Rezorty reagujú na zmenu tvorby štátneho rozpočtu po starom - Baťo, Rado
Ministerstvo financií chce zmeniť spôsob zostavovania štátneho rozpočtu na r. 2002. Stanovenie maximálne očakávaných príjmov a akceptovateľného deficitu rozpočtu. Rozdelenie štátnych výdavkov na dve základné časti. Snaha znižovať obligatórne výdavky. Požiadavky rezortov. Rozpočet môže ohroziť prípadné znižovanie daní. Východiská štátneho rozpočtu na r. 2002.