Európske starnutie do problémov - Polakovič, Ivan
Bez reformy sociálneho poistenia nebude čoskoro na dôchodky. Prehľad vybraných demografických ukazovateľov. Vývoj pomeru produktívnej a postproduktívnej populácie v SR. Systém priebežného poistenia v západnej Európe. Pomer dôchodkov k HDP a štátnemu rozpočtu.