Na obzoru (snad) svítá - Dolečková, Marcela
Tempo ekonomického rastu sa v krajinách OECD v roku 2001 spomalilo. Faktory ktoré ekonomický rozvoj tlmia. Rast HDP v krajinách OECD. Porovnanie vývoja USA a Európy. Variantné scenáre vývoja v USA a v Európe.