Celní preference a původ zboží: Preferenční důkazy původu - Kubát, Michal
Príklady, ktoré popisujú ako používať osvedčenie EUR 1 v iných než bežných situáciách. Niekoľko poznámok k hodnotovým limitom pri prehlásení na faktúre.